AKTUELNO

Žiri je ostao oduševljen prvim nastupom!

Miljana Kulić, Branislav Radonić Brendon i Nadežda Biljić su imali nekoliko sukoba oko izbora pesme od kako je stiglo pismo u kojem ih je Veliki šef obavestio da će se održati još jedna "Zadrugovizija".

Na kraju se se složili oko pesme "Sexy robot" koju izvodi pevačica Mina Kostić. Oni su u sebi jedinstvenom stilu izveli ovu numeru i kao prvi takmičari otvorili "Zadrugoviziju".

Foto: TvPink Printscreen

Iako su mnogi mislili da će doći do nesuglasica između Miljane i Brendona, oboje su izdominirali na podijumu, dok je Nadežda po ko zna koji put pokazala svoj nestvaran talenat. Kako je njihov nastup izgledao, pogledajte u nastavku ovog teksta.

Članovi žirija bili su oduševljeni njihovim nastupom, pa su dali svoje komentare.

Lomiš Miljana, akcenat mi je na to što Miljana peva, a Nadežda igra - izjavio je Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana, pokidala si ovaj seksi glas, hajde ponovo pokušaj - zamolio je Čeda Kulićevu da ponovo otpeva svoj deo numere.

Foto: TvPink Printscreen

Brendone, Miljana peva mnogo bolje od tebe, dijagnozu nisi popravio, ali performans ti je na mestu. Miljana, ti si trebala da imaš sama svoju tačku, ti si odnela ovde sve. Za otvaranje večeri, ovo je bilo top! Najslađa mi je Nada koja me gleda i pita :,,Majo, koji komentar da dam na ovo?". Izabrali ste pesmu u kojoj nema pevanja. Žao nam je što Nadežda nije više pevala - bila je koncizna Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Ne znam šta bih rekla, osim da mogu Miljana da te pohvalim da imaš g*zu kao Dženifer Lopez - bila je sažeta Sandra Afrika.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Branislav Radonić Brendon

#Miljana Kulić

#Nadežda Biljić

#Zadruga 2

#Zadrugovizija

'