AKTUELNO

Žiri je bio oduševljen njihovim nastupom.

Luna Đogani je zadrugarka koja se "Zadrugovizijama" uvek najviše obraduje. Kako je nedavno njen bivši dečko Marko Miljković raskinuo za crnim stolom sa njom, Luna je izjavila da je samo ovo može razveseliti. Ona je zajedno sa Davidom Dragojevićem i Markom Petruševićem Petrućijem izvela pesmu "Alkohola litar" koju izvodi pevačica Nikolija Jovanović sa DJ Mlađom i grupom Elitni odredi.

Foto: TvPink Printscreen

David se prvi latio mikrofona, a u jednom trenutku je izmenio reči pesme, spomenuvši svoju devojku Anu Korać, a potom je na scenu stupila Đoganijeva u izazovnoj zlatnoj odevnoj kombinaciji i svojim glasom i koreografijom doprinela da njihov nastup izgleda još bolje.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su večeras nastupili deveti po redu, a svi u studiju su pomno pratili njihovo izvođenje. Kako je izgledao njihov nastup, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Članovi stručnog žirija su odmah posle nastupa oduševljeno prokomentarisali.

Iver ne pada daleko od klade. Za sve koji ne znaju, Luna je pevala uživo. Ovo je do sada tvoj najbolji nastup. Tvoja najveća mana je manjak samopouzdanja, moraš da poradiš na tome. Tvoje suze zaslužuje samo tvoja mama i sestre. Davida ne volim zato što Aleksandra plače zbog njega. Davide, nisi raščistio staru vezu, povredićeš i bivšu devojku, a i sadašnju. Nemoj da budeš neko zbog koga će žene plakati - dala je savet Maja Nikolić zadrugarima.

Foto: TvPink Printscreen

Život je pred tobom. Nemoj da moliš za oproštaj, oni treba da jure za tobom. Gradi svoju karijeru - bio je komentar Nade Topčagić.
Ovo je bio nastup nekog ko izgleda kao da je oduvek na sceni. Ja ne razumem te tvoje suze, to je rijaliti. To je rijaliti ljubav. Razdvoj rijaliti i realan život, izađi odavde i gledaj karijeru - savetovao je Čeda Čvorak.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#David Dragojević

#Luna Đogani

#Marko Petrušević

#Zadruga 2

#Zadrugovizija

'