AKTUELNO

Nedeljka Miljković tvrdi da nije pričala loše o Luni, ali audio snimak sve dokazuje!

Luna Đogani i Marko Miljković privukli su veliku pažnju javnosti kada su uplovili u ljubavnu vezu u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima "Zadruzi 2". O njihovom odnosu polemišu mnogi, pa i porodica ovih zadrugara. Nakon jedne od više velikih svađa koje se dogodile između njih, portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Markom majkom Nedeljkom, koja je tada rekla da smatra da veza između Marka i Lune treba da se završi ukoliko ne funkcionišu, te da je njihov odnos bolestan.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, Nedeljka Miljković sada tvrdi da je niko od novinara portala Pink.rs nije kontaktirao i da ona nije nikada dala takvu izjavu za Lunu, te insinuirala da smo mi na ovaj način izmislili njene izjave i plasirali ih u javnost.

Kako bismo dokazali da njene tvrdnje nisu tačne, u nastavku možete poslušati audio zapis razgovora sa Nedeljkom i na taj način čuti jasno i glasno šta ona misli o Luni Đogani i vezi njenog sina i blogerke.

Portal Pink.rs ovim je dokazao da se ne bavimo insinuacijama, izmišljanjem priča i spletkarenjem, već da uvek imamo dokaz za ono što plasiramo našim čitaocima. Hvala vam što nas u velikom broju pratite iz dana u dan, a mi ćemo uvek biti tu da opravdamo vaše poverenje.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'