AKTUELNO

Pričala sa Nadeždom o Slobi i Luni.

Nadežda Biljić večeras je razgovarala sa Kristinom Kijom Kockar o njenom suprugu Slobodanu Radanoviću i njegovoj devojci Luni Đogani. Pevačica je odmah pitala stjuardesu da li ona i dalje voli svog muža koji ju je prevario pred kamerama "Zadruge".

Foto: RTV Pink

To je komplikovano. Meni su više razna osećanja, od voljenja do ubiću ga, to je sasvim normalno. Sramota me što sam doživela ovaj slom. Ja sam htela iz tela da iskočim. On mene krivi kako je izgubio "svoje ja" pored mene. Neću da se nerviraju moja mama i baka. Moram da izdržim, da pobedim samu sebe, pa onda i druge. Ja sam spustila svoj život i živela njegov - rekla je Kija.

Foto: RTV Pink

Biljićeva je u nastavku istakla kako jedino ona ima pravo da komentariše ove ukućane, jer ona od ranije poznaje Slobu i Kiju. Podsetimo, Nadežda je ovim ukućanima pevala na njihovoj svadbi. Kija je pevačici rekla kako nikada nije uspela da nađe osobu muškog pola, koja bi mogla da je isprati u mnogim stvarima, a onda su se dotakle Lune Đogani.

Ona je klinka koja se zaljubila - izjavila je Nadežda.

Foto: RTV Pink

Ona mene ne zanima, neću da pričam o njoj! Imam svoje probleme, to neka ona rešava sama. Svi su oni radili to svesno meni. Ja to nisam birala, oni su birali. Tako da me ne zanima kako je njima, pričala sam ja sa njom. Ona je poslednje što me zanima. On meni govori kako joj punim glavu, šta joj ja punim glavu?! Ona je meni govorila šta je o meni on govorio dok je plakao, da svaki put kada ustane, gleda u mom pravcu. Da on to svoje vidi i da ona to vidi, to su bile njene reči - govorila je Kristina.

Ovim ukućankama se u razgovoru pridružio i Vojke Đans, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

'