AKTUELNO

Ona se zagrcnula i zbog toga se rastužila, ali je sa svih pet prošla direktno dalje.

Stefana Nikolčević dolazi iz Štrpca i otpevala je pesmu "Melanohlija" koju u originalu izvodi Jelena Tomašević. Ona je dobila svih pet glasova i nakon svog nastupa se rasplakala.

Foto: YouTube screenshot

Zagrcnula se i onda je mislila da je to kraj. Ja sam ti već rekao, nema odustajanja, ti si nas oduvala. Ako već plačeš, plači sa osmehom da znamo da si srećna. Kad se zagrcneš ili pogrešiš, nemoj to da stavljaš do znanja publici, nema potrebe. Idemo dalje - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: YouTube screenshot

- Ja nisam ni primetila da si se zgrcnula. A na kraju onaj uzdah, mislila sam da si mala glumica. Uopšte nisam shvatila da si imala problem. Da ti nisi krenula da plačeš, ne bih ni znala da se nešto ružno desilo. Promenila se od prošlog puta, porasla. I pevaš tako moćno  - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: YouTube screenshot

- Kad si krenula da pevaš, ja sam se ovako držao, jer toliki ti je glas, da sam mislio da ćeš da me oduvaš. Šta se desilo sa tobom i sa tvojom interpretacijom? Pošto znam kakve si pesmice pevala, uopšte nisam ovo očekivao od tebe. Super si, imaš ogroman glas i ogroman potencijal - rekao je Sale Tropiko.

Foto: YouTube screenshot

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Stefana Nikolčević

#Takmičarka

'