AKTUELNO

Sa svih pet glasova ona je prošla direktno dalje.

Treća po redu večeras predstavila se Milica Kalušević sa pesmom "Oro" od Jelene Tomašević. Milica ima 10 godina i dolazi iz Novog Sada i sa svih pet glasova prošla direktno u drugi krug takmičenja.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Vidi ovako, Milice, mi smo ovu pesmu mnogo puta čuli. Divna je stvar što ti je Jelena Tomašević uzor, to je za svaku pohvalu. Čuvaj se pesama kojima nisi dorasla. Ovo je ozbiljno teška pesma i mnogo puta pevana pesma. Za prvi krug, dali smo ti peticu jer mislim da bi prošla u baražu - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

- Objektivno jeste između četvorke i petice. Moram da kažem, imala si jako lepe strofe, tu negde si baš bila za peticu. Ova pesma ima baš veliki raspon, to je problem. Pokazala si da tvoj glas ima punoću, nežnost, za mene si ti imaš sve što treba da bi bila u ovom takmičenju - rekla je Leontina koja je uticala na svoje kolege da joj daju svih pet glasova.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam ovde prevaren, mislio sam da će Goca da ustane. U svakom slučaju nije za pet u poređenju sa onim interpretacijama koje smo čuli. A sa druge strane mislim da imamo dosta takvih devojčica koje uspeju donekle da otpevaju pesmu ovakvu - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Leontina Vukomanović

#Pinkove zvezdice

#emisija

'