AKTUELNO

Situacija izmakla kontroli!

Jedna od omiljenih emisija četvrkom u Beloj kući, koju zadrugari sa neizvesnošću čekaju je svakako veče kada će imati priliku da vide ono što su izgovorili, a prećutali.

Sledeći video-prilog koji je pušten bio je vezan za Staniju Dobrojević koja je sa Pavletom Jovanovićem ogovarala Anu Korać i Davida Dragojević u izolaciji. Tema njihovog razgovora bila je ljubav između Ane i Davida. Međutim, Stanija je pomenula i Draganu Mitar, koja je u nekoliko navrata pominjala bivšu devojku Jovanovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja volim što on, otkako je ušao, ne znam koliko je priča ispričao. Ja znam da je on laprdala i da laže čim stigne. On zna za svaku devojku u spoljnom svetu ko je i šta je. On je sam izneo o Sanji, ja ti kažem dobićeš 100% batine od Siniše. I dalje ne shvatam njegovu poentu ulaska u rijaliti. Pošto ja nisam htela da budem dobra, onda je krenuo da napada, krenuo da se svađa... Ja sam sa njim završila svoju priču. Za svaku moju drugaricu ima biografiju - izjavila je Dragana.
Pozdrav za moju devojku, koju ne izbijaš iz usta! Nikog se ne plašim, ja o Ani nemam stvarno ružno mišljenje. Dragana je potpuno nebitna priča. Ovo je direktna pretnja! Mene je pozvao njen muž i rekao da se skupimo nas trojica, gde sam mu ja rekao da nema potrebe, ja sam tu...

Foto: TV Pink Printscreen

Šta da pričam o njemu, kad se pojavio Torta?! Nebitan si dečko! Sjaši s mene više! Ti ovde s*reš, odj*bi bre više! Boli me k*rac i za tebe, i za nju! Glup si kao hepo kocka - odbrusila je Dragana.

PROČITAJTE JOŠ: Očitala im lekciju ZA SVA VREMENA! Zorica RASKRINKALA ukućane, NJENE REČI ĆE IM DUGO ODZVANJATI U UŠIMA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'