AKTUELNO

Jovanovićevoj ne prijaju Subotićeve reči hvale na račun njenog izgleda.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Kao što je poznato, portal Pink.rs je došao u posed pisma koje je Karađorđe Subotić napisao za Doroteu Jovanović, zbog čega je ona pobesnela. Subotić je ubeđen da je razlog ovoga jer je Ljuba Pantović Dorotei ubacila "crv sumnje" da je on zaljubljen u nju.

Foto: TvPink Printscreen

Kada si se vratila sa žurke i kada si pročitala poruku koja te je navodno frapirala, ko ti je prišao da ti sugeriše da je to muvanje sa moje strane - upitao je Karađorđe Doroteu.
Ljuba je preplivala jezero i uspela je samo jedno da mi kaže, ali ju je obezbeđenje vratilo, tako da se tu završilo ispiranje mozga - pričala je Dorotea, a onda se zasmejala, na šta je Subotić morao odmah da reaguje, pa je prokomentarisao:

Foto: TvPink Printscreen

Simpatična si kada se smeješ - prokomentrisao je Karađorđe dok je Dorotea odgovarala.
Vi ste na perfidan način ostavili tu poruku. Šta vi meni imate da delite komplimente preko poruke? Na perfidan i dvosmislen način ste napisali tu poruku. Meni niko nije ispirao mozak - odgovorila je besno Jovanovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: VOLI JAKE MOMKE! Andrijana Radonjić ima NOVOG DEČKA: Procurila njihova zajednička fotka! Nije ni nalik Đeksonu!

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Dorotea Jovanović

#Karađorđe Subotić

'