AKTUELNO

Manekenu ne prijaju reči ove numere.

Nakon što su se zadrugari vratili sa žurke i kada su već bili spremni da utonu u dubok san, u tome su ih omeli Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić koji su u ranim jutarnjim časovima ušli u konflikt.

Foto: Printscreen Youtube

Miljana Kulić je pokušavala da spusti tenziju koja je postojala između njih dvoje govorivši u šali da je Đukić od sada njen dečko, dok se pevačica nije bunila, ali nije časila ni časa da provocira svog bivšeg dečka.

On zna koji je dečko zbog koga je iskompleksiran - obratila se pevačica manekenu.
Ja znam ko te je*abo u "bu*u", č*ar, to sve govori o tebi. Uživaj slobodno. Nek te je*u gde stignu. Ti si ku*vetina koja se je*e za pesmu i to je to - odbrusio joj je Filip.

Foto: Printscreen Youtube

Dok je Marija Ana pevušila svoju pesmu "Opasno je dobro" u inat Filipu i neprestano ponavljala reči "moj anđeo čuvar" što se njemu nikako nije dopadalo, on je na sve načine pokušavao da je uvredi ne bi li prestala, ali to je proizvelo samo kontra efekat.

Kad je neko bolestan šta da mu radim. Moj anđeo čuvar je... Ti si meni bio potrčko poslednjih mesec dana - provocirala je Marija Ana Filipa.
Sa Farme imaju konflikt Dušica Grabović i ona zbog pesme "Anđeo čuvar". U tvojoj pesmi se pominje anđeo čuvar. Na "Farmi" si se svađala zbog "anđela čuvara" - ponavljao je Filip.

Foto: Printscreen Youtube

Ukućani su već postali nervozni zbog njihove rasprave, pa su ih nekoliko puta opomenuli da prestanu sa svađom kako bi spavali i bili odmorni za novi dan koji ih čeka. Filip je napustio sobu, a Marija Ana ostala ljuta, ali u svakom slučaju su ispoštovali svoje cimere.

Pročitajte još: NE ZNAM KOJI JE TVOJ PROBLEM: Luna PREBLEDELA kad je videla šta joj je Sloba uradio, PA MU SASULA SVE U LICE! (VIDEO)

Njihovu raspravu i atmosferu u ranim jutarmnjim časovima možete pogledati u narednom video-snimku.

D. B.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'