AKTUELNO

Zadrugari delili blogerkinu sreću.

Luna Đogani danas puni 23. godine i svoj rođendan slavi u Beloj kući zajedno sa zadrugarima sa kojima živi pod istim krovom skoro sedam meseci. Na stolu su je dočekali mnogobrojni pokloni i čestitke, ali ono što je Đoganijeva jedva čekala da pročita jeste pismo od njene porodice.

Naime, Luna je najpre pročitala pismo Velikog šefa, a potom i čestitku svoje majke Anabele Atijas koja ju je potpuno raznežila.

Foto: TvPink Printscreen

Lunka moja, ukrala si šou, ništa od mog osmog marta. Znam, reći ćeš: "Mama, dobila sam od tebe najlepši poklon", znam. Ti si ljubav. Ljubav ti želim ti onu mudrost koja ti je u mnogim situacijama nedostaljala. Želim ti strpljenje, jer je to odlika staloženih ljudi. Želim ti osmeh, jer kad se ti smeješ, ceo svet se smeje. Nikad ne zaboravi da te čkaju ljudi koji dišu svaki tvoj dah. Sad me boli što nisi tu da te zagrlim. Voli te majka do poslednjeg daha - napisala je Anabela u čestitki koju je posvetila Luni.

Foto: TvPink Printscreen

Kraj Lune je sve vreme stajao njen dečko Marko Miljković, a svi zadrugari su bili očarani svim poklonima koja je blogerka dobila.

Pročitajte još: Savo Perović stao ne binu, pa sve ZASENIO svojim nastupom: Zbog poruke koju je njoj uputio, svi su se RAZNEŽILI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

Foto:

#Luna Đogani

'