AKTUELNO

Bivši zadrugari podelili sreću sa Kulićevom.

Tokom prethodne noći bivša učesnica najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge", Miljana Kulić, zadobila je jake bolove i odmah je prevezena u porodilište. Carskim rezom je obavljen porođaj, a Miljanin prvenac Željko je rođen sa 3 kilograma i 560 grama.

Foto: Pink.rs

Svih prethodnih meseci koje je Kulićeva provela u Beloj kući, njeni cimeri su bili uz nju i savetovali je kako da se brine o bebi, a po rođenju ove junačine, nekolicina njih joj je putem društvenih mreža uputila čestitke.

Foto: Printscreen Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Svi zadrugari su željni iščekivali rođenje ovog mališana o kojem je Miljana toliko pričala, a čestitke na društvenim mrežama su samo pljuštale. Kristina Kija Kockar, Bora Santana, Milan Milošević, Andrijana Radonjić, Mina Vrbašku bili su prvi koji su se oglasili na Instagramu povodom ove radosne vesti.

Foto: Printscreen Instagram

Ono što je posebno interesantno jeste poruka koju je Miljani uputio Nemanja Đerić Đekson.

A zato što sam trpeo Miksi toliko dugo delom sam i ja vlasnik bebe, tako da imam pravo na 10% od njegovih zarada. Pošto će biti stomatolog ili advokat, koliko se sećam - napisao je u šali Đekson i dodao emotikon koji se plazi.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još: ŽELEO DA ZAVARA TRAG, ALI MU NIJE USPELO! Evo ko je brineta sa kojom Andrija objavljuje fotografije!

Pink.rs

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'