AKTUELNO

Ovo će biti oštra borba.

Tokom današnjeg popodneva u Belu kuću je, na iznenađenje svih zadrugara, stiglo pismo kojim je Veliki šef obavestio ukućane da je vreme za suđenje. Marko Miljković je okrivio Miljanu Kulić da je ona ukrala njegove cigarete, što je ona dematnovala.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Vreme je za suđenje. Marko je optužio Miljanu da je ona ukrala cigarete. Miljana tvrdi da je to apsolutna laž i neistina i da neće dozvoliti da je blati. Niko nije angažovao advokata. Sudija Snežana je dobila ovaj slučaj i ona će doneti odluku da li je tuženi kriv za ono za šta mu se sudi. Kada tužilac i tuženi završe unakrsno ispitivanje, porota im može postaviti pitanje.... Na kraju sudija odlučuje ko je kriv i kazna odmah mora stupiti na snagu - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Brendon svojim motivacionim govorom izazvao OVACIJE ZADRUGARA, a onda su usledila NEPRIJATNA PITANJA! (VIDEO)

Kako bi se ovaj slučaj razrešio, organizovano je suđenje, koje će voditi Snežana Ilić, a kako će proteći ovaj događaj, ostaje da saznamo.

Zato ostanite uz Televiziju Pink i pratite najaktuelnija dešavanja iz Bele kuće, a o svemu što ste propustili informišite se na najbržem portalu u Srbiji, portalu Pink.rs.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'