AKTUELNO

Ovo će biti odlučujuća runda.

Tokom večeri je na iznenađenje svih zadrugara stiglo pismo u Belu kuću. Naime, Veliki šef je obavestio zadrugare da je vreme za poslednju igru u okviru ovonedeljnog zadatka "Olimpijada".

Suzana Perović je pročitala pismo zadrugarima i obavestila ih ko od njih ne nastavlja dalje takmičenje, ali i koja su pravila naredne igre.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, vreme je za poslednju igru u okviru "Olimpijade", a pre toga sledi stanje na tabeli. Prvi je Lazar sa 1025 poena, druga je Mina sa 2002, treći je Bane - 975, četvrta je Sanja sa 960 poena, peta Stanija - 865, šesti Bora - 820, sedmi Marko Miljković - 727, osma Maja - 688. S obzirom na to da Stanija, Maja, Bora i Marko nisu igrali prema pravilima, oni nisu dobili poene u igri - razbijanje ledene kocke. Poslednje dvoje na tabeli neće imati šansu da učestvuju u poslednjoj igri, a to su Mrko Miljković i Maja. U poslednoj igri na Olimpijadi ćete pokazati kako se snalazite u vožnji brodića daljinskim upravljačem. Ići ćete po dvoje u isto vreme. Sada ćete svi otići do Dubioze. Brodiće ćete voziti putem zadate putanje - pročitala je Suzana pismo.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'