AKTUELNO

Nije štedela reči!

U Beloj kući večeras će se odigrati izbacivanje jednog od stanara najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga 2". Nominovani za ispadanje iz trke za glavnu nagradu su Snežana Ilić i Višnja Petrović.

Međutim, kako je već poznato, zadrugari dolaze na razgovor sa voditeljem Ognjenom Amidžićem, pa je prva koja je probila led bila Luna Đogani. Lunin raskid sa Markom Miljkovićem nakratko uzburkao je javnost, ali su uspeli da prevaziđu problem i pomire se. Luna je prvi put ispričala smireno zbog čega je došlo do problema.

Foto: TvPink Printscreen

Mnogo smo različiti Marko i ja, on je stariji od mene 12 ili 13 godina, to nije malo. To je bio više neki nesporazum, bila je žurka, a on ne voli kada se ja mešam u njegove sukobe, a ja volim da odbranim osobe koje ja volim. Marko ipak misli da ja to ne treba da radim, jer sam devojka. Uglavnom oko gluposti, zbog koje smo burno reagovali, ja sam izašla iz kreveta, on mi je sve to pobacao i dva dana nismo pričali. Ta dva dana mi nije bilo ni do čega, baš mi je bilo naporno, bili smo kao stranci. Pa su nam pustili naš neki klip i tu smo se mi smorili, pa smo popričali i posle dve rečenice me je već bio zagrlio. Ne svađamo se, srećna sam i neću dozvoliti sitnica da mi sve to unište - izjavila ja Luna.

Zatim se našalila na svoj račun, pa je ispričala da je Marko istraumiran zbog prethodne rijaliti veze iz prošle sezone "Zadruge" koja je na nju ostavila jak utisak.

On mene zna kao ludaču iz prošle sezone, mislim da je bio istraumiran zbog toga što me je viđao u raznim situacijama u prošloj sezoni Zadruge. Ali sam mu objasnila da je to ono kako probudiš kod mene i smatram da će to biti sve u redu - ispričala je kroz osmeh Đoganijeva.

Luna je bila sigurna da će njena priča sa Markom potrajati, ali nije želela da govori o planovima za budućnost, jer se plaši da se ne obistine.

Foto: TvPink Printscreen

Ne bih volela da se opeterećujem time, uglavnom mi to uništi čaroliju neku u vezi - poverila se Luna.

Zatim je Luna ispričala da postoje cimeri koji su protiv njene veze sa Miljkovićem, ali je oguglala na to, jer je odlučila da posluša svog dečka i ne obraća pažnju na te komentare.

Najslađi par su mi Ana i David, srećni su, zaljubljeni i cela priča njihova mi je kao neka serija. Stalno su nasmejani i baš ih je lepo videti i mislim da će to da potraje - izjavila je Đoganijeva.

Luna je htela i da prokomentariše gest Stanije Dobrojević, koja je, po rečima Đoganijeve, pokušala da ubaci rovca, kako bi ih rastavila.

Nisam razumela zbog čega je to uradila, vlajda da bi im ubacila rovca da ih rastavi, ali su oni sigurni i čvrsti, tako da ne verujem da će joj uspeti - završila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Nije mogla više da ćuti! Matora PROGOVORILA o vezi Ane i Davida, pa otkrila šta ih je poljuljalo! (VIDEO)

Kako je to izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku video- priloga.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'