AKTUELNO

Poželeo je da joj putem pisma poruči koliko mu je stalo do nje.

Nataša Moskva sinoć je, odlukom glasova publike, napustila najgledaniji rijaliti na našim prostorima ''Zadrugu 2''. Ovo je najviše pogodilo njenog dečka, sa kojim je Nataša romansu otpočela u Beloj kući, Adama Đoganija.

Moskva je Adama imenovala za vođu, a koliko mu je ona značila govori i sadržaj pisma u čiji smo posed došli. Naime, Đogani je poželeo da na papir stavi svoje emocije, pa je Nataši poručio sledeće:

Foto: TvPink Printscreen

- Debelice, ljube, slinice, bebo, mazo, psiću... Moje sve! Želim da ti dam do znanja i da zapamtiš jednu stvar. Zavoleo sam te baš takvu kakva jesi. Nesavršenu. Zavoleo sam te sa svim tvojim vrlinama i manama. Promenila si mi način spavanja. Od sada spavam u našoj pozi, ali bez tebe. Dok ne izađem. Već sada mi nedostaješ za stolom da te držim za ruku i prebaciš mi noge preko mojih. Da me ljubiš i maziš. Budi jaka, kao što i jesi i ne zaboravi da si jedan lav od žene! Volim te najviše na svetu celom. Mislim na tebe. Čekam te. Nedostaješ. Ako ikada pomisliš da te ne volim, pročitaj ovo pismo ponovo. Tvoja Njuha - piše u pismu koje je Adam napisao za Natašu Moskvu.

PROČITAJTE JOŠ: ZADRUGARKA POLUDELA ZBOG OVOGA: Adam izabrao potrčke, ukućanka dala sve od sebe da ga ubedi DA PROMENI MIŠLJENJE!

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs

#Adam Đogani

#Nataša Moskva

#Pismo

'