AKTUELNO

Marković je na sve načine pokušao da joj objasni da mu je stalo do nje.

Veza Stanije Dobrojević i Marka Markovića je dovedena u pitanje zbog priče koju je Maja Marinković priznala Dobrojevićevoj. Naime, Maja je rekla zadrugarki da ju je njen dečko gledao golu dok se tuširala zbog čega je ona pozelenela do muke.

Crnogorac je tokom večeri došao da probudi Staniju, a onda su porazgovarali i pokušali da reše svoj odnos.

Foto: TvPink Printscreen

Ti kažeš da Maja laže? Da je nisi gledao golu? Kakav je to tip devojke koji laže da je neko gledao golu - pričala je besno Stanija.
Ona je kao prep*čka neka i sad kao je svi gledaju. Nije k*rvetina nisam to rekao, ali devojka okreće priču. Sad si sam mnom u vezi. Trebalo bi svog dečka da pitaš, pa onda nju. Maja je ta koja bi da pokvari naš odnos. Ona je namerno to uradila, skinula se brzo. Ja sam joj rekao da ću da se tuširam, ona je pošla da muze kravu - pravdao se Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Je l' okej da ti ulaziš u kupatilo nekoj osobi iako imaš devojku? Marko, ti znaš da se ona loži na tebe. Sve je jadno i jeftino. Zašto ja moram da slušam te priče da je ti gledaš golu. Problem je što smo mi ušli u neku vezu, neću da to slušam. Naša veza je sp*dačina. Ja ne želim da moj dečko gleda gole devojke - pričala je Stanija.
Ako hoćeš da budeš gora, stavićemo tačku na sve ovo. Meni je veza bitnija od svega... Ja pričam jedno ti pričaš deseto - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Stanija je u jednom trenutku iz besa povikala na Marka, a on ju je upozoravao da ne viče na njega.

Ja ne verujem da je ona takav ološ da bi me lagala. Tebi je nebitno kako se ja osećam. Poverovala sam joj u ono što mi je rekla - pričala je Stanija.
Stanija, nemamo o čemu da pričamo. Zašto nisi došla da me pitaš šta je bilo - odbrusio joj je Marković.

Pročitajte još: NIJE KRIO ODUŠEVLJENJE: Aleksa, Savo i Marko se preznojili, Lazar nije izdržao da im ne uputi komplimente (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Marko Marković

#Stanija Dobrojević

'