AKTUELNO

Za Pink.rs Anina majka Ljiljana otkrila da ima lepo mišljenje o potencijalnom zetu!

Tokom dočeka pravoslavne Nove godine u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima rodile su se nove ljubavi i otkrila neka skrivena osećanja. Naime, David Dragojević i Ana Korać bili su i više nego prisni, desili su se i poljupci, a to je bio slučaj i sinoć, samo što su ovog puta otišli korak dalje.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom sinoćne žurke u Zadruzi, Ana i David se nisu razdvajali jedno od drugog, prštali su poljupci, a na kraju su u izolaciji spavali zajedno jedno pored drugog. Mi smo odlučili da ovim povodom kontaktiramo Aninu majku Ljiljanu, te smo je upitali kako se čini odnos njene ćerke i Davida.

Pa to morate pitati njih (smeh). Ana je uvek bila iskrena i mislim da je sad iskrena i da verovatno postoji neka hemija između njih. Verovatno joj se David dopada. Što se njega tiče, vidim da nije loš dečko, kulturan je, fin, pažljiv, šta tu može sve da se izdešava, ne znam - kaže Ljiljana i dodaje da ne voli previše da predviđa šta bi među njima moglo da se desi:
Ne volim da predviđam, verujte, to tu kako je, šta je oni najbolje znaju, videće i kad izađu, ja se u to ne mogu mešati, to je njihova odluka, šta god da urade - rekla nam je Ljiljana.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je otkrila da podržava svoju ćerku u svakom smislu te reči, pa čak i ako bi odlučila da bude u vezi sa Davidom.

Ja moju Aleksandru uvek podržavam, uvek je imala podršku i od majke i od pokojnog oca, zbog njega je i ušla ponovo, pre nego što je preminuo, njegova želja je bila da uđe, a onda se to desilo iznenada, bila je mnogo vezana za oca. Uvek ima podršku, nije što je moja, ali je kulturna i iskrena - kaže Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Na samom kraju, ipak, Ljiljana nije skrivala da joj se Ana i David kao par veoma dopadaju.

Jesu lep par (smeh). Noćas su bili kao na filmu - zaključila je Ljiljana kroz smeh.

Autor: N. Vujčić

#Ana Korać

#David Dragojević

#Ljiljana Korać

#Rijaliti Zadruga

'