AKTUELNO

Napokon je promenila mišljenje o potencijalnom zetu.

Marija Kulić neretko kritikuje svoju ćerku zbog veze sa Lazarom Čolićem Zolom, pa čak neretko ulazi i u konflikt sa di-džejem. Tokom žurke Marko Petrušević Petrući i Marija izdvojili su se od ostalih zadrugara, a on je ovo iskoristio kao priliku da pita Kulićevu šta misli o svom potencijalnom zetu.

Foto: TvPink Printscreen

Iako ponekad deluje da Marija ne podnosi što je Miljanin izabranik Zola, ona je priznala Petrućiju da je on u suštini dobar dečko i da i te kako odgovara njenoj ćerki.

Dobar je dečko, ima dobru dušu. U suštini je dobar momak. On kad kaže nešto, bocne te na indirektan način. Mene ne povređuje šta će on meni da kaže, već kakav je prema njoj. Miljana je temperamentna, njoj treba takav momak. Nije loš, samo me nervira što ćuti za stolom - rekla je Marija Petrućiju.

Foto: TvPink Printscreen

Možemo pretpostaviti da bi Zolu iznenadilo kada bi čuo da Marija zapravo ima veoma lepo mišljenje o njemu, iako se neretko svađaju.

Pročitajte još: NIŠTA ME NE ZANIMA! Miljana nije otišla na ŽURKU, pa LILA POTOK SUZA, a onda je ovo priznala Zoli! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'