AKTUELNO

Napravio je selekciju na osnovu svojih kriterijuma.

Prvi vođa u Novoj godini po odluci izbačene ukućanke Biljane Micić je Miki Đuričić. Njemu je pripala ta čast da ove nedelje izabere ko će biti njegovi potrčci, ali i omiljenu osobu sa kojom će deliti postelju u Hotelu "Zadruga".

Po dolasku voditelja Milana Miloševića zadrugari su se okupili oko stola kako bi sa njim podelili utiske sa novogodišnje žurke, a potom je usledio i izbor potrčka.

Foto: TvPink Printscreen

Miki je kao svoje potrčke izabrao Doroteu Jovanović i Maju Marinković kojima je zamerio što su bile nekorektne u pojedinim situacijama, i javno izneo svoje razloge nominacije:

Generalno su pravile taj neki haos. Ne volim kad ljudi na silu prave haos jer su, eto, u rijalitiju. I ta afera sa novcem, one su kao mislile da je to Miljkovićev novac, a dobro su znale da je to od cigareta. To su neke stvari koje meni ne prijaju. Da vidimo koga kuća više voli. Definitivno neka to budu Maja i Dorotea - ispričao je Miki.
Ovo je poklon za sve zadrugare, da se malo odmorite od nas. Biće pakao ako se ja vratim - najavila je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

Na iznenađenje svih zadrugara, ali zasigurno i gledalaca, Miki Đuričić je odabrao za omiljenu osobu Boru Santanu, koga ceni kao svog sina, a ne Suzanu Perović sa kojom svakodnevno provodi vreme.

Što se tiče omiljene osobe, to je moj sin Bora. To što ste vi mislili da će biti Suzana, neće sigurno. Vi znate šta ja mislim o njoj. Bora je uvek bio moj omiljeni zadrugar - pričao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PAVLE NI NE SANJA ŠTA MU RADE IZA LEĐA: Neće mu BITI DOBRO kad bude čuo šta o njemu i Dragani krišom pričaju zadrugari (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miroslav Miki Đuričić

'