AKTUELNO

Đoganijeva mu nije ostala dužna, pa ga je nazvala folirantom.

Luna Đogani je tokom emisije "Pitanja novinara" istakla da bi pre ušla u vezu sa Markom Miljkovićem nego sa Momčilom Milojevićem sa kojim je na jednoj od žurki bila veoma bliska.

Ovaj odgovor je pomalo Momčila iznervirao, pa je povodom ovoga želeo da se oglasi i pritom priznao da je ubeđen da između Lune i Marka ne postoji hemija i istakao je da on smatra da se on blogerki dopao i da je zato baš njega izabrala kao partnera sa kojim je igrala na žurki i udeljivala mu komplimente.

Foto: TvPink Printscreen

Ispala je pravi drugar prema meni. Nekoliko puta si mi rekla da sam ja top. Ne volim taj prepotentan stav, govori stalno: "kakvi su ovo muškarci". Ja ne osećam da između tebe i Marka ima hemije. Zašto se onda nerviraš zbog onoga što ja kažem. Mislim da ona u mozgu u "Zadruzi 1" i dalje je povređena sa Slobine strane i mislim da oseća nešto prema njemu. Kada sam ušao apsolutno te nisam primetio, takve njanjave devojke ne primećujem - rekao je Momčilo, a potom dodao da Luna nije njegov tip.

Foto: TvPink Printscreen

Apsolutno nije, da jeste ne bih bio sa Minom. Kada sam ušao nisam osećao bliskost i privlačnost prema njoj - otkrio je Momčilo.
Ti si folirant! Dosta si dobio kadra preko mene. Je l' bliskost da ti raširim noge u krevetu? - besnela je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: BACAO ME JE, UNOSIO MI SE U LICE! Dragana Mitar plačnim glasom otkrila da je PSIHIČKI ZLOSTAVLJANA U TRUDNOĆI: Ispričala sve o svom burnom braku! (VIDEO)

Od petog minuta u narednom video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

'