AKTUELNO

Posle toga uslediće i gledanje snimaka.

Uzbudljivo veče očekuje nas i večeras na programu TV Pink, s obzirom na to da nas od 22 sata počinje novo izdanje emisije "Porodice zadrugara" posle čega će uslediti i gledanje snimaka, a voditelj Ognjen Nestorović i ovoga puta ugostiće veoma zanimljive goste.

Foto: TvPink Printscreen

U studio najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima stižu otac Marka Petruševića Petrućija, komičar Branislav Petrušević, kao i brat Bore Santane, Igor i drug ovog zadrugara Ivan.

Foto: RTV Pink

Foto: TV Pink Printscreen

Petrući je pred kamerama "Zadruge 2" svoju devojku iz spoljnjeg sveta prevario sa Jelenom Krunić, kada su imali vrelu akciju ispod jorgana pred punom spavaćom sobom, a pre nekoliko dana je istu situaciju ponovio sa Rebekom Popović, ali u sobi za izolaciju.

PROČITAJTE: BORA SE POLJUBIO SA TRANSVESTITOM: Santana nije shvatio da je izabrao MUŠKARCA, a dogodio se i SOČAN POLJUBAC pred kamerama! (VIDEO)

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, danas su na imanje u Šimanovcima ušle tri devojke koje su se prijavile za konkurs kako bi jedna od njih postala supruga Bore Santane, a on je na kraju današnjeg konkursa, koji još uvek traje, odabrao Naidu koja je transvestit, odnosno muškarac koji je obučen kao žena, što nije primetio.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, dame sve što je potrebno da uradite kako biste dobile priliku da šarmirate i osvojite Boru Santanu jeste da nam na e-mail adresu zadrugazvanicnikanal@gmail.com pošaljete kratku biografiju, nekoliko fotografija i odgovor na pitanje zbog čega mislite da ste baš vi idealna žena za Boru! Važna napomena - u mejlu obavezno ostavite svoj kontakt telefon.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'