AKTUELNO

Bane i Bora su se dugo spremali za ovo!

Druga sezona radia Amnezije je počela, a zadrugari na najluksuznijem imanju uživaju slušajući šta su pripremili Bora Santana i Bane Čolak kako bi nasmejali mnoge.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ovo je prvi radio koji se sluša, ali i gleda, a Bane i Bora su i ove sezone prepričavali i komentarisali aktuelne događaje u Beloj kući.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Njihov gost je bila Zorica Marković koja je kao veliku zamerku zadrugara istakla lenjost i pričala da želi da vidi zadrugare kako muzu kravu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bora i Bane komentarisali su aktuelne ljubavne romanse u Zadruzi, a kao vezu koja je najviše isfolirana naveli su aferu Lazara Jeremića i Nataše Moskve.

Njih dvojica su pripremili Male oglase za zadrugere koji su ih nasmejali do suza.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mali oglasi - ništa lično. Joca kamagra, da vam ponos bude kao prut, stiže Joca čvrst i krut. Potencija će vam biti jača strana, a ondosi tri sekunde i bez mana. Ukrašće iz oka, ukrašće iz džepa, profi lopovi Dorotea, Brendon i Rebeka. Novo kod nas, vaspitačica Aleksandra. Pokušaj da mu muvaš dečka, stiže šamar kao prečka, a ako mu ne daš mira, kosa će ti biti puna sira. Ako vidiš da nema koristi tu je ona da za tebe oprosti. Agencija za oproštaje vlasnice Olje Bajrami nudi sve vrste oproštaja vašim ljubavnicima, prijateljima i porodici - pričali su Bora i Bane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Takođe, oni su ugostili i zadrugara Vladimira Tomovića koji je komentarisao svoje postupke i aktuelna dešavanja u Zadruzi, ali svoju vezu sa Stanijom Dobrojević.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Očekivao sam drugu Staniju. Mi smo zapravo mnogo slični. Ja se izvinjavam njenoj porodici jer je moje ponašanje prema njoj bilo agresivno - rekao je Vladimir.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bora i Bane su se potrudili da svoju emisiju obogate najpopularnijim muzičkim numerama, a zadrugari su se radovali svakoj pesmi igrajući uz nju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo, pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Zadruga 2

'