AKTUELNO

Od večeras više ništa neće biti isto!

Ove noći ukućani najgledanijeg rijaliti programa koji piše novu TV istoriju "Zadruga 2", večeras su dobili novu cimerku i cimera. Naime, u Belu kuću upravo je ušla nova zadrugarka Ljuba Pantović, a uskoro će ući i Ervin Mujaković.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ovog ulaska, od večeras više ništa neće biti isto pod krovom Bele kuće, s obzirom na to da se Ljubinom nisu obradovali njeni najbliži sa kojima ona nije u dobrim odnosima.

Naime, u "Zadruzi 2" borave Ljubina ćerka Aleksandra Subotić sa dečkom Davidom Dragojevićem, ali i nekadašnji suprug ove nove zadrugarke Karađorđe Subotić koji je nedavno pred kamerama verio majku Mine Vrbaški, Ivanu.

Foto: RTV Pink

Čim su je ugledali, Aleksandra i David su pobegli u spavaću sobu odakle Subotićeva nije želela da izađe. Podsetimo, Ljuba Pantović nije u dobrim odnosima sa svojom ćerkom Aleksandrom Subotić, kao i sa njenim dečkom Davidom Dragojevićem, a ništa bolja situacija nije između Karađorđa Subotića i ove nove zadrugarke.

PROČITAJTE: DRAMA na granici sa Sirijom! Pevačica tokom snimanja spota, završila u ratnoj zoni! Jedva izvukla živu glavu! (FOTO+VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Ljuba Pantović

'