AKTUELNO

Od danas ništa više neće biti isto!

Portal Pink.rs od samog nastanka važi za najbrži i najtačniji informativno-zabavni portal u zemlji, a sada vam sa ponosom objavljujemo da smo odlučili da zbog vas, naših vernih čitalaca, uradimo potpuni redizajn!

Foto: Pink.rs

Portal Pink.rs nastao je krajem 2015. godine, a vrednim radom naših novinara izbili smo u sam vrh po čitanosti u našoj zemlji. Ono na šta ste od nas navikli - tačnost informacija i brzina kojom one dolaze do vas nastaviće se i dalje, ali u novom ruhu. Vesti iz politike, hronike, sporta, domaćeg i stranog šoubiza i naravno "Zadruge" sada će vam izgledati potpuno drugačije, mnogo lepše i lakše za čitanje, pretragu i šerovanje.

Ponosan sam na ceo tim koji je doprineo da Pink.rs dobije novi, svetski dizajn! Prvi komentari su krajnje pozitivni, a mi smo se rukovodili isključivo željama čitalaca! I dalje ostajemo najbrži i najtačniji portal u Srbiji i regionu, a ovo je ujedno prilika da najavim da je ovo tek početak ulaganja u digitalni deo kompanije Pink i da nas uskoro očekuju još neki novi projekti. Hvala vam na ukazanom poverenju - rekao je Nemanja Pajić, direktor i glavni i odgovorni urednik portala Pink.rs.

Foto: Andreja Damjanović

Pored toga što smo uradili redizajn web stranice, urađena je i potpuno nova aplikacija Pink.rs koju možete skinuti putem Play store prodavnice za Android telefone i App Store prodavnice za korisnike operativnog sistem iOS. Ukoliko već imate našu aplikaciju, potrebno je da uđete na pomenute prodavnice, u zavisnosti od telefona koji posedujete, i da je apdejtujete.

Nadamo se da vam se naš novi dizajn dopada i da ćete nastaviti da nas čitate kao i do sada. Hvala vam na poverenju.

Autor: Redakcija Pink.rs

#Pink.rs

#Redizajn

#portal

'