AKTUELNO

Potpuni haos za vreme emisije.

Kao i svakog ponedeljka uveče, voditelj Milan Milošević ulazi u Belu kuću i sa učesnicima najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge", komentariše sve situacije koje su obeležile minulu nedelju.

Milan je u jednom trenutku podigao Mariju Kulić i pitao je šta se desilo između nje i Jelene Golubović i zašto je u njihovoj svađi spomenula Zoricu Marković.

Ona je napolju bila i slušala raspravu između mene i Zorice. Zorica je izgovorila to što je videla na krštenju, da su Miljanin ginekolog i kum prisustvovali na veselju. Jelena je videla to od Zorice i pomenula to, na to sam mislila. Zorica je mene pitala kako je Miljana kada je bila kod lekara. Mi smo oprostile jedna drugoj. Ona se izvinila, i to je to. Svako ko mi iskreno kaže "Izvini" ja prihvatim - navela je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Ceo Niš priča o tome da je Marija imala s*ks sa Miljaninin ginekologom, da je muž bije svaki dan, to znaju svi, da je do pre pola godina s*ala u čučavcu. Tvojoj mamici guraju u Nišu - urlala je Jelena.

Zatim je svađa poprimila veće razmere, pa se uključila i Miljana Kulić, te su ona i Golubovićeva urlale jedna na drugu i svađale se.

Kopile, kopile! Kopile jedan, kopile dva, kokoška jedan, kokoška dva - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Baka će umreti od stresa šta ti pričaš - vikala je Miljana.

Zatim je svoju stranu priče iznela i Zorica, koja je sada u mnogo boljim odnosima sa Kulićkama.

Svi znaju u prošloj sezoni koliko sam bila uz Miljanu. Ja nju znam jako dugo, pre nego što je ušla u bilo koji rijaliti. Ona meni nikad nije rekla ništa loše. Ja sam svim srcem otišla na krštenje njenog deteta. Mnogi su pričali da sam ja otišla tamo jer se bojim Kulićki, ja se ne bojim nikoga. Bilo mi je jako žao i bila sam šokirana kako je sve bezazleno krenulo. Smatrala sam da je ljudski da pitam kako je Miljana. Kada su obe krnule na mene te večeri, ja sam bila u šoku, odgovorila sam na uvrede uvredom - rekla je Markovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nigde iz kuće ne izlazim. Ja sam kućna muva, nigde ne idem, samo sa Sinišom do studija Pinka. Ti si izvadila iz konteksta, da je taj doktor moj švaler. Izvinila si se, ali nemoj da pričaš da ti je to neko rekao. Da li možeš da se zakuneš u oba sina da ti je to neko rekao - pitala je Marija, ali Zorica se nije zaklela.

Ipak, svađa se nastavila između Marije i Jelene, koje su se ponovo čašćavale uvredama.

Meni je tvoja ćerka rekla da ja nikada neću imati dece. Ako kopirate mene nikada nećete biti pobednice - urlala je Golubovićeva.
Ti živiš u prošlosti. Tebe su mazili g*vnima. Ti si bolesna, psihopata - rekla je Marija Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: U IZOLACIJI ĆE BITI VRELO! Vođa za potrčke odabrao zadrugare za koje svi tvrde da će se USKORO SMUVATI! (VIDEO)

Marija je zatim i gađala Jelenu čašama i flašama, a ubrzo se u Beloj kući našlo i obezbeđenje koje je sprečilo veći incident.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Jelena Golubović

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'