AKTUELNO

Nastao je opšti haos!

Sukob Brendona i Vladimira Tomovića prouzrokovao je da dve zadrugarke uđu u žestoku raspravu. reč je o Staniji Dobrojević i Aleksandre Subotić koje nisu štedele jedna drugu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Aleksandra je ustala da poziv Milana Miloševića i počela svoje izlaganje u drskom tonu.

Ti si žena od 33 godine koja pati od kompeksa niže vrednosti, svaka devojka koja ustane tebe to žacne. Ti si jedna loša devojka. Jedna devojka od 22 godine ti je trn u oku. Koristiš dečka da lečiš svoje komplekse - vrištala je Aleksandra Subotić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Joj, ograničena si kao terasa. Sa tobom i čovek kad govori normalno. Ti si dobar čovek, ali si ograničena. Ja vidim da ne možeš da dobaciš. Juče sam ti dala šansu da pričamo. Imala sam jedno mišljenje o tebi, ali juče sam se razočarala - vikala je Stanija na Aleksandru i nastavila:
Ti si dosadna, jadna i bušna, ali si dobra devojka. Ovo što ti pričaš je jadno. Ljubomorna si, tražiš kadar preko mene. Pokaži nešto bez mene. Ti jesi ispod mene. Imaš Davida kao kučence.

Pročitaj više: SVI VEĆ LIČE NA NEKOGA IZ PRVE SEZONE: Toma i Luna SE ŽALILI MARKU NA UČESNIKE, pa ih uporedili sa ovim bivšim zadrugarima! (VIDEO)

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pogledaj šta ti radiš Vladimiru. Ti svog momka izazivaš na argesiju. Ti se namerno guraš na sve momke, da bi njena iznervirala - nastavila je Subotićeva.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

#Stanija Dobrojević

'