AKTUELNO

Panta Pantelić koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao ženu, višestruki je povratnik

Državljanin Srbije Panta Pantelić (47) za kojim je policija tragala zbog sumnje da je na plaži u Budvi silovao ženu, uhapšen je sinoć. Kako prenose Vijesti, policijski inspektori locirali su ga u stanu u naselju Lastva Grbaljska u kom je boravio.

- Osumnjičeni za silovanje se u sredu uveče vratio u stan, kada ga je policija koja je dva dana promatrala kuću u kojoj je boravio i uhapsila - prenosi portal.

Kako je ranije saopšteno iz crnogorske Uprave policije, uhapšeni se sumnjiči da je devojku napao na šetalištu pored mora dok je džogirala, potom je oborio na zemlju i uprkos pokušajima devojke da se odgurne, Pantelić je silovao na plaži.

- Proverama je utvrđeno i da je osumnjičeni višestruki povratnik u izvršenju krivičnih dela protiv polnih sloboda - rečeno je iz policije.

Devojka koje je prijavila silovanje odmah je prebačena na lekarski pregled, gde su joj konstatovane i lake telesne povrede.

- P.P. će uz krivičnu prijavu biti priveden postupajućem tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici na dalju nadležnost u zakonskom roku - dodaje se u saopštenju policije.

Inače, nadzorne kamere u Budvi snimili su Pantelića.

Autor: Snežana Milovanov