AKTUELNO

Budvanska policija traga za srpskim državljaninom Pantom Pantelićem (47) zbog sumnje da je juče u tom gradu silovao devojku.

Kako se navodi u saopštenju, Pantelić je devojku napao na šetalištu pored mora dok je džogirala — oborio ju je na zemlju i uprkos pokušajima devojke da se odgurne, nije uspela. Pantelić je višestruki ponavljač krivičnog dela silovanja u Srbiji, saznaju "Vijesti".

Podneta krivična prijava

Iz Uprave policije zvanično je saopšteno da je budvanska policija podnela krivičnu prijavu protiv državljanina Srbije P.P (47) zbog sumnje da je juče u tom gradu silovao ženu. Kako je saopšteno, policija intenzivno traga za P.P.

- Ona je odvezena na lekarsku pomoć i odgovarajuće preglede, gde joj je lekar konstatovao povrede. O događaju je obavešten tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je okarakterisao kao silovanje i naložio dalje mere i radnje na rasvetljavanju incidenta - navodi se u saopštenju.

- Intenzivnim radom na terenu i preduzimanjem niza radnji iz svoje nadležnosti, pripadnici budvanske policije došli su do sumnje da je ovo krivično delo počinio državljanin Republike Srbije P.P. (47). Podnesena je krivična prijava protiv njega i policija intenzivno traga za njim - zaključuje se.

Autor: Snežana Milovanov