AKTUELNO

Muškarac, inače državljanin Mađarske, koji je osumnjičen da je juče u mestu Lipnica kod Tuzle ubio suprugu, a zatim pokušao samoubistvo, nalazi se van životne opasnosti i biće uhapšen, nezvanično saznaje portal "Avaza".

On se sumnjiči da je ubio suprugu, a zatim oštrim predmetom sebi naneo povrede u predelu stomaka. Međutim kako se saznaje, iako je sinoć prebačen u UKC Tuzla, njegove povrede nisu ozbiljne.

Zbog sumnje, jer svi dokazi upućuju na to da niko osim njega i supruge nije bio u kući, da je počinio ubistvo on će biti uhapšen čim bude pušten iz bolnice.

Podsećamo, kako su rekli iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, juče oko 11:50 sati, dežurna služba Policijske stanice Zapad obaveštena je od građanina da se njegovi prijatelji S.B. i Е. S. T., nastanjeni u Lipnici, ne javljaju na njegove telefonske pozive, te da mu se neposredno pre ove prijave policiji, javio na video poziv Е. S. T., inače strani državljanin, gde je uočio da je isti krvav i da u krevetu leži S.B., te je zatražio intervenciju policije.