AKTUELNO

Šokantan obrt dogodio se u istrazi ubistva Saše Kulišića, čija je 14-godišnja kćerka privedena, a potom i pritvorena zbog sumnje da je pomagala zločin.

Radi se o starijoj od dve kćerke koje je Kulišić imao sa osumnjičenom suprugom Andreom Kajganić (32), koja se tereti da je zajedno sa ljubavnikom Draženom Lazarevićem (19) isplanirala i svirepo ubila muža.

Iz policije je ranije saopšteno da je Kulišić pre ubistva bio omamljivan lekovima koji su mu sipani u limunadu i vodu, a sumnja se da je kćerka upravo u tome učestvovala. Ona je zbog toga sinoć uhapšena i sud joj je odredio pritvor.

- Ona je drobila lekove u piće oca. To je radila po instrukcijama majke - navodi izvor blizak istrazi.

Foto: Facebook.com/S.K.

Podsetimo, Kulišićevo telo pronađeno je u šumi nedaleko od izletišta Preslica kod Doboja.

Bio je nag, vezan kanapom i selotejp trakom. Kako je saopštio načelnik PU Doboj Slobodan Radinković kao direktni izvršilac ubistva osumnjičena je njegova supruga Andrea, dok se Lazarević tereti za saizvršilaštvo i pomaganje zločina.

Zločin je počinjen oko jedan sat iza ponoći, a policija je pronašla dokaze koji ukazuju da je sve bilo detaljno planirano. Navodno je Kulišić, nakon što je omamljen lekovima napadnut u krevetu. Sumnja se da je u svojoj kući vezan i ubačen u automobil kojim je prevezen do šume u kojoj je ubijen nožem. Smrtonosne povrede mu je, kako se sumnja, zadala supruga.

Foto: Facebook.com/privatna arhiva, Univerzum HD Media

Da je zločin bio planiran potvrđuje i to da su Andrea i Dražen u Banjaluci iznajmili automobil i stan na dan. Tu su dovezli Andrein automobil, da bi se u Doboj vratili iznajmljenim ”pežoom”.

I u Doboju su rentali drugo vozilo. Nakon ubistva ponovo su otišli za Banjaluku i vratili iznajmljeni ”pežo”. Dražen je uhapšen u Doboju, a Andrea je locirana i uhapšena u iznajmljenom stanu u Banjaluci.

Autor: