AKTUELNO

Sin bivše učesnice "Zadruge 2" rešio je da konačno progovori o svom odnosu sa Mikijem Đuričićem, koji je fizički nasrnuo na njegovu majku.

Odnos Suzane Perović i Mikija Đuričića, posle svega što su prošli tokom učešća u drugoj sezoni "Zadruge", i dalje intrigira domaću javnost. Bivša zadrugarka se, otkako je napustila rijaliti, ne oglašava po pitanju svog odnosa sa Mikijem, koji je diskvalifikovan nakon što ju je ošamario, a potom pretukao Nadeždu Biljić. Ipak, šuška se da mu je prešla preko svega, te da se krišom viđaju u Kupinovu, gde Đuričić služi kaznu kućnog pritvora. Takođe, krenule su glasine i da se Suzanin sin Nikola redovno čuje, čak i u Kupinovu viđa sa Mikijem koji mu je ošamario majku.

Foto: e-stock Dušan Stanojević, Pink.rs

Povodom brojnih spekulacija o njegovom odnosu sa Mikijem, Suzanin sin Nikola rešio je da se oglasi putem društvenih mreža gde je poručio da su u pitanju dezinformacije.

Moram da demantujem današnji članak koji je izašao u novinama! Nisam imao kontakt sa Mikijem i ne poznajem čoveka, shvatite da će sledeći demant biti sudskim putem - poručio je Nikola Perović.

D. T.

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Suzana Perović

'