AKTUELNO

Stefan Đurić Rasta otkrio pozadinu priče o tome da je fizički nasrnuo na Slobodana Nešovića.

Vest da je popularni reper Stefan Đurić Rasta pre tri nedelje posle rasprave sa Slobodanom Nešovićem Lokom, vlasnikom firme ''Maskom'' priveden na razgovor u policijsku stanicu 29. novembar odjeknula je kao bomba Srbijom.

Kako je za portal Pink.rs otkrio izvor blizak sukobljenim stranama, do rasprave je došlo zbog Lokinog duga prema Rasti, a nakon toga, Loka je tvrdio da ga je Rasta fizički napao.

Foto: TvPink Printscreen

Rasta do sada nije mnogo želeo da priča o ovom slučaju, ali je prilikom gostovanja u večerašnjem "Amidži šouu" otkrio nekoliko detalja.

Foto: Printscreen Youtube

- Svakako je hteo to da iskoristi marketinški, ali došlo je vreme da se sazna istina. Jedno mafijaško vođenje izdavačke kuće svelo se na to da niko nije mogao da potraži tamo ono što mu fali, a to su ugovori gde su stvari jasno određene - rekao je on.

Rasta je otkrio i da on nije jedini kojeg je Loka prevario.

- Kada se desio ovaj medijski skandal koji je gospodin iskoristio do besvesti, smešno je koliki se broj prevarenih ljudi meni javio ubrzo posle toga. Ovog puta mogu da obećam da će kroz dva-tri dana biti objavljena imena svih tih ličnosti, koje su raspoložene da se on raskrinka. On je tu šarao i radio sa svim brendovima koji su bili aktuelni, pa čak i sa Ivanom Negativ. On je i Boegradski sinadikat zavrnuo - otkrio je reper.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, sad je reper uveren da će istina izaći na videlo i d aće pravda biti zadovoljena.

- Ove situacaije njemu se događaju ciklično, a meni se prvi put desilo. On već 20 godina funkcioniše na taj način i uvek se izvuče ako se pravno krene na njega. Ja ne mogu da pričam o tome, jer se osećam mnogo prevarenim i osećam se jako iznevereno i dalje sve što će da se dešava to je pravni put, a nakon ove farse zaista su isplovile mnoge stvari i ovog puta mu nema spasa jer je mnogo jakih svedoka i činjenice će morati da izađu na videlo, a tu neki voditelji i bivši taksisti osećaće se zaista posramljeno kada na kraju budu shvatili o čemu se tu tačno radi - rekao je Rasta i dodao da nije došlo do fizičkog sukoba koji se pominje.

Autor: V. T.

#Stefan Đurić Rasta

'