AKTUELNO

Dobrojevićeva je iskreno govorila o svim bivšim cimerima.

Voditelj Milan Milošević je večeras u studiju ugostio Staniju Dobrojević koja je odgovarala na njegova pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih 10 meseci, kao i o utiscima nakon veličanstvenog superfinala.

Foto: TvPink Printscreen

Još jedna gledateljka se javila sa rečima hvale za ''Zadrugu 2'', potom je osudila način na koji je Vladimir Tomović raskinuo sa njom. Kasnije joj je rekla da ne vidi njenu budućnost sa Markom Markovićem. Gledateljka je pitala Staniju da joj objasni što se ljudi toliko plaše Lepog Miće.

Veliki pozdrav za ovu gledateljku. Što se tiče Vladimira, slažem se. Moja majka veruje u moje emocije, samo je skeptična što se tiče mojih životnih zadataka, pošto je mlad. Što se tiče Miće, on je meni organizvao moj rođendan. Bila sam tada popularna, dete iz rata. Poklonio mi je taj prsten, tog čoveka sam jednom videla i zahvalila sam se. Kasnije sam sa Mićom imala pakao. On meni nije bio prijatelj, nekada je ispadao fer. Direktno je ciljao da napadam Lunu, ja to nisam htela - govorila je Stanija, a onda je Milan upitao da li bi odradila zadatak svadbe gde bi mlada i mladoženja bili Marko Miljković i on:

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih to uradila to bez problema. Mića je mislio da će Luna se poludi ako se to uradi. Marko je imao emocije prema njoj, samo što on nije tip koji priča o njima. Ja sam ga razumela baš zbog toga. Nije mu bilo lako zbog njenih histerija - priznala je Stanija.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

I. R.

#Stanija Dobrojević

'