AKTUELNO

Marija je iskreno govorila o svojoj ćerki.

Miljana Kulić je u toku svog učešća u najpopularnijem rijalitiju ispričala mnogo dogodovština iz svoje prošlosti, a ono što je nasmejalo širi auditorijum jeste njena opsesija za poznatim ličnostima.

Foto: Printscreen Youtube

Jedna od najinteresantnijih priča koja je bila izdvojena jeste njeno poznanstvo sa popularnim pevačem Darkom Lazićem. On je pre samo nekoliko dana ušao u Zadrugu kako bi svojim repertoarom na žurci oraspoložio sve ukućane, a Miljana je očarana njegovim prisustvom dobila neverovatnu tremu.

I njena majka Marija je to primetila, pa je odlučila da se u emisiji kod voditeljke Katarine Nikolić oglasi povodom njenog ponašanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Meni ona ni dan danas nije jasna. Ona je bila zaluđena pevačima, kad je Darko došao ona se mnogo iznenadila. On se kulturno ponašao kao i ona isto. Videla sam da je išla da se presvlači da bi izgledala lepše. Ona njega voli kao pevača, a da odeš i da jurš na nastupe to je katastrofa. Rekli su mi doktori da treba da je pustim, ona je njih samo idealizovala. Ona je imala susrete sa njima. Nju čeka beba, moraće da se promeni i neće više imati vremena za to. Miljana je pila pivo od velike treme. Nije ga očekivala, ja to ne opravdavam, ali šta ćeš. Za njega (Darka) niko nije ni čuo dok Miljana nije počela da ga spominje - rekla je Marija.

Kako biste i vi prokomentarisali sve što je Marija rekla o njenoj ćerki pogledajte video u nastavku.

K.Ristić

#Marija Kulić

'