AKTUELNO

Najveća crnogorska hotelska grupacija „Budvanska rivijera“ predstaviće ponudu za predstojeće leto na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji se održava od 22. do 25. februara.

Pod sloganom „Tvoja morska avantura” na Sajmu će biti prezentovana ponuda i sadržaji TN „Slovenska plaža“, hotela Aleksandar, Palas i Castellastva.

S obzirom da su gosti iz Srbije među najbrojnijim gostima koji letuju u hotelima „Budvanske rivijere“, kompanija je pripremila sajamske popuste za posetioce Sajma. Na štandu Hotelske grupe “Budvanska rivijera” u hali 1 za sve koji na licu mesta rezervišu letnji odmor u nekom od hotela grupacije biće obezbeđen popust do 18 odsto, kao i posebni popusti za decu.

Foto: Promo

Kompanija će tokom trajanja Sajma dodeliti izuzetno vrednu nagradu – sedmodnevni aražman za dve osobe u Turističkom naselju Slovenska plaža, a za posetioce će takođe biti pripremljeni i mini pokloni sa promotivnim materijalima.

Prateći savremene trendove kada su u pitanju sajamske prezentacije, Hotelska grupa rivijera će i ove godine imati moderno opremljen štand koji će u vizuelnom smislu istaći kompanijske vrednosti, ali i podstaći lepe emocije koje asociraju na “morsku avanturu”.

Foto: Promo

“Ono što nas posebno raduje jeste što ćemo imati priliku da u Beogradu najavimo dva velika jubileja koja ove godine proslavljamo – 40 godina Turističkog naselja Slovenska plaža i 90 godina hotela Mogren”, saopštili su iz Hotelske grupe Budvanska rivijera.

Autor: