AKTUELNO

Podsetimo, osvajač bronzane medalje za Srbiju na prošlom Svetskom prvenstvu mučki je ubijen u Beogradu 25. februara.

Srbija će biti domaćin Evropskog prvenstva u MMA od 29. marta do 6. aprila, a srpskim borcima u glavama i srcima tokom mečeva biće ubijeni drugar Stefan Savić (23).

Podsetimo, osvajač bronzane medalje za Srbiju na prošlom Svetskom prvenstvu mučki je ubijen u Beogradu 25. februara.

- On je bio naš ponos i dika, momak za primer u oktagonu, ali i van njega. Trebalo je da bude sa nama i na ovom događaju, koji je veoma važan za naš i srpski sport uopšte, ali neki neljudi su našeg brata zaustavili na šampionskom putu. Nema sumnje da će svaki borac koji na srcu nosi crveno-plavo-belu zastavu dati 100 odsto sebe, baš kao što je to radio i Stefan, da na svakom meču osvetla obraz srpskoj reprezentaciji, koju je baš on bronzom na SP prošle godine u Tirani uzdigao među najbolje MMA timove na planeti - poručuju srpski takmičari.

Foto: Printscreen youtube

Stefana, osim saboraca, nikada neće zaboraviti ni MMA Savez Srbije.

- Bio je borac izuzetnog talenta i posvećenosti, zauvek će ostati urezan u istoriju osvajanjem bronzane medalje, predstavljajući prvu generaciju koja je ponosno donela odličje Srbiji u MMA. Njegov neizmerni talenat, radna etika, ljubaznost, sportski duh, ali i dobrota, čine neizbrisiv trag - stoji na Instagram profilu MMA Saveza Srbije.

Evropsko prvenstvo biće održano u hali “Ranko Žeravica” na Novom Beogradu.