AKTUELNO

Priznao sve u Premijeri!

Gazda Paja okupio je pre nekoliko večeri u Beogradu na jednom mestu ljubitelje svoje muzike, pripadnike sedme sile, ali i prijatelje kako bi svima predstavio svoju novu numeru "Mamasita".

PROČITAJTE: I GORE OD TOMOVIĆA SMO PRIHVATILI! Ivana Šopić priznala da hoće S*KS sa Vladimirom, evo šta na to kažu njeni najbliži! (FOTO)

Foto: TV Pink Printscreen

Pesma ima neki latino vajb. Pozdravljam sve mamasite širom Balkana, i dalje - rekao je Paja.

Priliku da prvi čuje ovu numeru imao je Vojke, učesnik prve sezone rijaliti programa "Zadruga". Vojke je tada bio u vezi sa pevačicom Sarom Reljić, a nakon što su izašli iz ove emotivne romanse, sada je u potrazi za ''mamasitom''.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba da ona bude prava ''mamasita'', da bude hrabra, dostojanstvena, dama... - pričao je Vojke.

Na promociji pesme bio je prisutan i još jedan nekadašnji učesnik "Zadruge", Nemanja Đerić Đekson. On je ovom prilikom za emisiju "Premijera" otkrio da li prati sadašnje ukućane, ali i koga bi voleo da vidi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispratio sam kada su se svađali Filip, Dalila... Samo bih Janjuša, Filipa, Boru i tu ekipu voleo da vidim, ali to nije moguće - govorio je Đekson.

PROČITAJTE: SVI MISLE DA GRUOVU TRAGEDIJU KORISTI ZA MARKETING! Kija na meti žestokih napada zbog OVOGA, za Pink.rs otkrila šta stoji iza svega! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#Vojke Đans

'