AKTUELNO

Sve je priznao.

Proteklih dana otkriveni su brojni novi detalji o burnom životu i braku Dragane Mitar. Nakon što je otkriveno da joj je jednu od rođendanskih torti poslao ljubavnik iz Novog Pazara, Dragana nije želela da govori o njemu, ali je Jovana Tomić Matora prošle noći otkrila da je njegovo ime Edin.

Draganin bivši ljubavnik Pavle Jovanović koji je upućen u celu priču danas je rešio da otvori dušu i otkrije sve što zna o tajanstvenom Novopazarcu, kao i njegovo pravo ime.

Foto: TvPink Printscreen

Matora je ustala i rekla ime, sada će morati sve da ispriča. Obiće joj se sve o glavu, rascvetaće joj se glava. Zove se Edo, Enis. Čuo sam da je on kul lik. Ima dve žene i četvoro dece. Ovo što se desilo proteklih dana je sve objasnilo, ja ne moram da progovorim više ni reč - rekao je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

On je došao u moj klub i zamolio me da popričamo. Zabrinuo se da ću ja iz nekog revolta da ga odrukam. Ja sam mu rekao da novinari sve znaju o njemu, on se šokirao i promenio društvene mreže i stavio sliku sa ženom. Rekao je da neće da se razvede. Kada sam mu rekao da znam da joj je poslao medveda i ruže za rođendan, on mi je rekao: "Ja to pošaljem na deset lokacija, pa gde prođe". Nisam mogao da verujem šta slušam, a čuo sam sa druge strane da hoće da živi sa njom i usvoji njeno dete.

Pavle je otkrio i da je Edo predlagao da se njih dvojica nađu sa Draganinim mužem i zajedno plate da ona izađe iz "Zadruge" iz straha da će javnost saznati za njihovu vezu, ali je Siniša odbio rečima da ga Dragana "već košta Boga oca".

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE JOŠ: LJUBAV JE U VAZDUHU: Zadrugari su odlučili da je ONA najromantičnija, pa joj uručili PAPUČU, evo i zašto! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'