AKTUELNO

Veoma je zadovoljna učešćem svog oca u trećoj sezoni rijalitija.

Vaša omiljena emisija o poznatima "Premijera - vikend specijal" i ove nedelje uveseljava milione gledalaca kraj malih ekrana, a ekipa ove emisije se potrudila da vam prikaže sve aktuelnosti i zanimljivosti koje su se dogodile u nedelji iza nas.

Foto: TvPink Printscreen

Kao i svakoga puta, bilo je i mnogo uključenja, a za emisiju "Premijera - vikend specijal" govorila je pobednica "Zadruge 2" i mlada pevačica u usponu Luna Đogani.

Luna je prvo ispričala kako je proslavila osam meseci veze sa svojim dečkom Markom Miljkovićem.

Juče smo Marko i ja proslavili osam meseci veze, proslavili smo u našem fazonu, juče je bio dan ljubavi. Mi jedno drugo svaki dan iznenađujemo, juče smo ceo dan bili zajedno, otišli smo na ručak, kasnije u bioskop. Kad bude godinu dana nešto ćemo više obeležiti, ovako više volimo nešto što smo više nas dvoje - rekla je Luna, a onda prokomentarisala učešće svog oca Gagija Đoganije u "Zadruzi 3":

Foto: TvPink Printscreen

Jako sam zadovoljna i ponosna na tatu, nisam očekivala da će ovako dobro da se drži, znala sam da će većina najviše da udara na mene, što njega najviše boli. On tamo najviše razmišlja o meni i Nini, razmišlja kako smo mi, kako to proživljavamo. On oseća da je sve ok, mora da se fokusira na sebe, ne sme da dozvoli da ga niko ne isprovocira jer ovo je njegovih pet minuta. Čak i ljudi koji mene nisu voleli su njega zavoleli.

Foto: TvPink Printscreen

Luna će uskoro imati i svoj prvi nastup, koji njena verna publika željno iščekuje, a ona otkriva da ima veliku tremu pred izlazak na binu.

Mnogo sam uzbuđena, izgledaće u mom stilu, svetski, svi koji budu došli biće uzbuđeni, a biću i ja, imam već sad veliku tremu, prvi put ću biti na bini pred ljudima koji me vole. Mama je uzbuđenija čak i od mene, znači mi da bude uz mene - navela je Đoganijeva, a onda ponovo istakla koliko je zadovoljna estetskom operacijom koju je nedavno uradila, odnosno o povećanju grudi:

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Ana Nikolić sve mršavija, a ovom objavom ZAPREPASTILA je sve, Nataša Bekvalac odmah reagovala! Evo šta joj je poručila! (FOTO)

Ja u poslednjih par dana više pričam o grudima nego o bilo čemu drugom. Znam da je to ljudima interesatno, a ja sam sad već navikla. Mislim da su lepe, ali nije neka velika promena, ja sam zadovoljna. Posle samo dva sam išla na snimanje, niko nije mogao da shvati da sam se operisala.

R. L.

#Luna Đogani

'