AKTUELNO

Kraj prve rijaliti veze u trećoj sezoni Zadruge.

Zadrugari su ove subote odgovarali na pitanja sedme sile koja su predstavnici iste imali za njih. Večeras su Jelena Krunić i Filip Reljić raskinuli, te pitanja novinara o prekidu njihove veze nisu začudila.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena, šta se to konkretno desilo između tebe i Flipa kad si toliko plakala? - zanimalo je novinare.
Desilo da sam možda polagala neke nade, i da sam neku priču htela da isteram do kraja, jer je neko video u meni ono što se ne da videti na kamerama... Da je nakon nekih epiteta o meni, konačno neko video nešto u meni što većina ne vidi, možda sam i ja napravila grešku da sam prerano u to ušla, našla sam to možda u jednoj osobi iako je mladji sedam godina, ali to meni nije problem, bitan je intelekt, ne godine... Mislim da sam ljuta na sebe jer sam opet omanula zbog tog nekog svog predavanja cele sebe... Dam se 300 posto, pokušavam da se promenim... - suzdržavala se Jelena da ne zaplače.

Foto: TvPink Printscreen

Dolaze mi priče da mu se ide kući, da nije znao kako da raskine sa mnom, da je to pičao drugarima, što je ružno. Ne mislim da je imalo zrelo ako znaš da si pod kamerama - nastavila je Jelena Krunić o razlozima rastanka.
Meni je isto teško da pričam o tome, ne želim da iznosim privatne stvari, mada sam neke stvari rekao svojim prijateljima u rehabilitaciji... U ovoj situaciji ne vidim krivca ni u Jeleni ni u sebi... Ja u Jeleni jesam video drugu sliku od ove kod crnog stola, ali u nekim stvarima se ne poklapamo.. Mislim da bi u budućnosti to mogao da predstavlja problem. Torta je samo situacija u kojoj sam video da ne možemo da nađemo zajednički jezik - pokušao je da objasni Filip.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

S.Đ.

#Filip Reljić

#Jelena Krunić

'