AKTUELNO

Umetnički!

Popularna pevačica i pobednica prve sezone "Zadruge" Kristina Kija Kockar, imala je nastup na Crnogorskom primorju pred punom diskotekom. Ekipa emisije "Premijera" posetila je njen nastup, a potom obavila intervju sa pevačicom.

Foto: TvPink Printscreen

Kija se ovih dana na svom profilu na društvenoj mreži Instagram požalila svojim pratiocima da je bolesna, a kako je, žargonski rečeno, "napravila lom" na nastupu, ekipa "Premijere" ju je upitala kako se oseća.

Lom, da, napravila sam prvo samoj sebi, jer sam došla mrtva bolesna na nastup. Izvinjavam se ako nisam bila u formi, čekala sam od prve pesme da padnem u nesvest. Mislim da ću da idem na infuziju sad. Videla sam da se i Andreana rasekla, ovaj Merkur nas je ubio. U svakom slučaju: "Leto je, a u tvom srcu je hladno" (peva) - ispričala je Kija.

Pročitajte: NAKON SVEGA, PALO POMIRENJE? Svi pričaju da su Nadežda i Toma PONOVO ZAJEDNO! Pevačica se oglasila za Pink.rs i otkrila DA LI MU JE OPROSTILA BATINE! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Kristina je ekipi "Premijere" otkrila i da planira da se slika naga, ali da to neće podeliti sa svima.

Planiram da se slikam u studiju, umetnički, da uramim i stavim u dnevnu sobu. Ko god dođe u moj stan, imaće priliku da me vidi - otkrila je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Ili me čeka Urgentni ili da spavam - ispričala je umorna Kristina.

Na samom kraju intervjua Kija je ispričala da li je posle nastupa čeka dečko.

Ceo intervju možete pogledati u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Kija Kockar

'