AKTUELNO

Vensana Kasela godinama nazivaju najružnijim mušakrcem, a on je dokazao da svojim neodoljivim šarmom može da zavede čak i one nedostižne lepotice

Dok gazi šestu deceniju života glumac Vensan Kasel i dalje je "ubica" ženskih srca. Njegov šarm je takav da može da zavede koju god ženu da poželi. To je i dokazao čak dva puta kada je pred oltar odveo Moniku Beluči, pa zatim i prelepu Tinu Kunaki, po mnogima dve najlepše žene na svetu.

Foto: Instagram.com/vincentcassel

Da misterija njegovog neodoljivog šarma bude još većagovori u prilog to da je obe žene ostavio da bi našao još mlađu i još lepšu - Naru Baptistu.

Foto: Tanjug AP/Petros Giannakouris

KO JE ZAPRAVO SLAVNI FRANCUSKI ZAVODNIK
Vensan Kasel je rođen 23. novembra 1966. godine u Parizu. Otac Žan Pjer je bio glumac, a majka Sabina novinarka. Sve je to preovladalo da se Vansen opredeli za umetnost kao životni poziv. Tokom odrastanja učio je pevanje, živeo po uzoru na oca i majku, a onda sa 17 godina odlučuje da upiše školu za cirkuzante.

Jedno od prvih pojavljivanja u filmu ovog šarmantnog francuskog glumca bilo je 1991, a radi se o filmu Filipa de Broka. Dve godine kasnije, saradnja sa Metjuom Kasovicem koji mu dodeljuje ulogu u filmu “Metiz” doneće mu kako međunarodni uspeh tako i popularnost, a i biće to samo početak njihove saradnje. Da Vensan nije samo glumac za evropsko područje, pokušaće da dokaže ulogom u filmu “Džeferson u Parizu” Džejmsa Ajvorija iz 1995. koji i nije bio toliko uspešan koliko se očekivalo.

UPOZNAVANJE SA MONIKOM, RAZVOD PA NOVI BRAK

Godina 1996. bila je veoma bitna za Kasela, kako za karijeru tako i za njegov prvatni život. Na snimanju u neku ruku skandaloznog filma “Apartman” upoznaje italijansku glumicu Moniku Beluči koja tek započinje karijeru. Između njih dvoje se rodila ljubav, ali i filmska saradnja, krunisana brakom 1999. Par u životu i na sceni glumio je zajedno u nekoliko filmskih ostvarenja 

Monika i Vensan posle brojnih zajedničkih uloga počinju da žive u odvojenim kućama, na odvojenim mestima, dok prvom prilikom Vensan nije našao zamenu za slavnu Moniku. Prvo stižu glasine da se par razveo bez pompe i skandala. Monika je prihvatila razvod kao što prihvata i starenje - mirno i dostojanstveno. A onda je Vensan svetu predstavio svoju 30 godina mlađu ženu Tinu Kunaki uz koju se preporodio. Par je uskoro dobio ćerku sa kojom Vansen provodi mnogo vremena. A onda se desio razvod.

NORA LIČI NA BIVŠU ŽENU
Nakon kratkog vremena, Vensan je Tinu zamenio Norom - godinu dana mlađom devojkom koja je preslikana njegova bivša žena. Da li je to neka poruka koju je Vensan želeo da pošalje svojoj bivšoj, još nje otkriveno.

Autor: Nemanja Brajović