AKTUELNO

Kruševac je obogaćen jedinstvenim sportskim objektom kod nas.

U petnaestoj epizodi emisije koja se po svom sadržaju izdvojila – „Ne znam di teram“ na RED TVu,imaćemo priliku da vidimo autora i voditelja Miloša Pavlovića, poznatijeg široj javnosti kao Paja skejter ili Paja Kobaz, kako je sa svojom ekipom iskoristio lepo vreme i odlučio da isproba najnoviji skejt park u Kruševcu.

Foto: Promo

Momci su krenuli ka lokaciji „Stari aerodrom“ u Kruševcu, da se uvere u kvalitet sprava koje su prilagođene profesionalcima, ali i početnicima. Izuzetno lepo vreme Paji i ekipi išlo je na ruku i složili su se da imaju priliku da se voze u jednom od kvalitetnijih skejt parkova u Srbiji. Ono što je dodatno interesantno jeste činjenica da je Kruševac obogaćen jedinstvenim sportskim objektom – skejt parkom i pamprekom. Pamptrek u okviru skejt parka je prvi poligon ovog tipa u Srbiji i zapravo je adrenalinska staza za vožnju bicikla, rolera i trotineta. Naravno, ni skejteri nisu ostali imuni na ovu stazu.

Foto: Promo

Kruševački skejt park i pamptrek namenjen je za vožnju skejtborda, rolera, trotineta i manjih bicikli, aideja je da parkovi ovog kalibra niknu po celoj Srbiji - što će svakako ekipa emisije „Ne znam di teram“, sa Pajom na čelu, rado ispratiti.

Foto: Promo

Foto: Promo

Da skejteri svakako vrednuju kulturu i naše bogato nasleđe, dokaz je nakon odlične vožnje poseta srpskoj pravoslavnoj crkvi Lazarici u Kruševcu. U toj crkvi, po predanju, srpska vojska se pričestila pred Kosovsku bitku, a najmlađi članovi skejt ekipe dobili su od malo starijeg skejtera Pavla prigodnu edukaciju koja je svakako na najbolji način zaokružila ovo uzbudljivo putovanje.

Foto: Promo

Ako ste željni nečeg novog, spoja modernog i tradicionalnog – na propustite ovu epizodu emisije „Neznam di teram“ na RED TVu u petak u 19 časova. Za slučaj da se to desi ili vam nije dosta sjajne vožnje i trikova – tu je repriza u subotu u 13 časova. Vaša doza adrenalina je spremna.

Autor: S.P.