AKTUELNO

Poznati Balkan-pank-folk bend Brkovi, nakon četiri godine održaće svoj prvi samostalni koncert u Beogradu, a kao specijalne goste najavljuju popularni bugarski orkestar Kamčija sa pesmom Kombajn-vršalica (Vasko Žabata) koja je postala najaktuelniji hit u regionu, a ovo će biti njeno premijerno izvođenje u Srbiji!

Još jedan gost koncerta biće Travolta iz Borča Grede koji će svojim polučasovnim nastupom zagrejati publiku za eksploziju energije koju najavljuju Šemso i ekipa.

Foto: Sanjin Kaštelan

Posle poslednjeg samostalnog koncerta u prepunoj Hali sportova “Ranko Žeravica” koji je održan 2018. godine i koji je izazvao nezapamćeno interesovanje beogradske publike, ”brkati momci” se vraćaju na beogradsku scenu 07. oktobra i to pravo u Hangar Luke Beograd. Koncert počinje u 21 h.

Brkovi postoje već 18 godina i od tada su izdali 7 studijskih albuma i održali bezbroj koncerata širom Balkana i Evrope i tako postali jedna od najvećih koncertnih atrakcija u regionu, koja poslednjih godina rasprodaje veliku većinu koncerata i učestvuje na svim najznačajnijim festivalima.

Foto: Sanjin Kaštelan

Bend je pored sjajne energije koju pruža svojoj publici poznat i po svom jedinstvenom stilu koji su sami nazvali "PunkFolkWellness". Brkovi su ovog proleća nastupom u Minhenu započeli turneju "Novo (Ne)normalno" i nastavljaju je širom regiona i čitave Evrope nižući nastupe na gotovo svim renomiranim festivalima, a sada stižu i pred beogradsku publiku.

Autor: