AKTUELNO

Koncert u Beogradu zakazan za 14. oktobar 2022. Karte u prodaji od podneva.

Internacionalna muzička svetska atrakcija, ansambl „IL DIVO“, održaće u toku 2022. godine, svoje nezaboravne koncerte u 60 izabranih gradova širom sveta, među kojima je  naravno i Beograd.Naziv turneje je „IL DIVO – NAJVEĆI HITOVI!“ Biće to spektakularni “omage“ svih najatraktivnijih muzičkih arija popularnog „operskog roka“, jedinstvenog muzičkog izraza, koji ovaj harizmatični ansambl neguje.

Sve najbolje i najatraktivnije numere iz njihovih „prvih“ 20 godina, koliko postoje, biće na koncertu 14.okrobra , koji naša muzička javnost i fanovi „IL DIVA“ čekaju sa nestrpljenjem.Karte su u prodaji na blagajnama Štark arene i online preko aplikacije EFinity i sajta EFinity.rs.  

Video: Promo

Ovaj koncert u Beogradu, ali i cela turneja, će slaviti život i sećanje na  prerano preminulog člana ansambla Karlosa Marina. 

Marin je svoj poslednji koncert sa bendom Il Divo održao 6. decembra u okviru novogodišnje turneje koja je bila zakazana u Velikoj Britaniji, a kako su objavili britanski mediji već sutradan je testiran pozitivan na koronavirus i potom 8. decembra hospitalizovan u Mančesteru. Nekoliko dana kasnije, Marin je uveden u medicinski indukovanu komu i prebačen u Kraljevsku bolnicu u Mančesteru, gde je preminuo 19. decembra. Gubitak kolege i prijatelja duboko je pogodio članove benda koji su ipak odlučili da tokom 2022. godine održe turneju u Karlosovu čast .

Autor: Pink.rs