AKTUELNO

Podsetimo, iako ne pohađa školu glume, ova devojčica iz sela Sreflije kod Kozarske Dubice se odlično snašla u ovako zahtevnoj ulozi.

Biljana Čekić, koja je publiku širom Srbije i dijaspore ostavila bez reči ulogom u filmu "Dara iz Jasenovca", trenutno je u poseti glavnom gradu.

Biljana je sa ocem, bratom i sestrom doputovala juče u Beograd, a danas ju je u Vili Mir ugostio predsednik Aleksandar Vučić.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Kako je kazao, skromna devojčica imala je samo jednu želju po dolasku u prestonicu - da upozna Miloša Bikovića. Ipak, kako Biković trenutno snima u Severnoj Makedoniji, susret je odložen.

Biljana je i ranije govorila da joj je od svih kolega Biković glumački uzor.

Podsetimo, iako ne pohađa školu glume, ova devojčica iz sela Sreflije kod Kozarske Dubice se odlično snašla u ovako zahtevnoj ulozi, a Marko Janketić smatra da ova izuzetna devojčica poseduje dar koji se zasniva na instinktivnom osećaju za glumu.

Foto: Printscreen YouTube/MegaComFilm

– Planiram da nastavim da se bavim glumom. Ovo je zaista bilo predivno iskustvo i volela bih da imam priliku da zaigram u još nekom filmu. San mi je da imam filmsku karijeru - kazala je ranije. Za reditelja Predraga Gagu Antonijevića, kao i scenaristkinju Natašu Drakulić ima samo reči hvale, a ističe da je mnogo naučila i od svojih starijih kolega Marka Janketića i Igora Đorđevića.

#Biljana Čekić