AKTUELNO

Na upravo završenom 64. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga, najprodavanija knjiga u izdanju Albion Books-a bila je "Dva lica globalizacije - istina i obmane" Orhana Dragaša.

Prijatelji Albion Books-a poklonili su najveću pažnju novoj knjizi, koja je izdata u junu ove godine, a već na Sajmu knjiga pojavila se u drugom, dopunjenom izdanju, obogaćenom predgovorom iz pera jednog od najuticajnijih ekonomista i antropologa današnjice Tamasa Davida-Bareta, profesora na Univerzitetu Oksford.

Knjiga "Dva lica globalizacije – istina i obmane" sveže je i detaljno istraživanje o stanju zdravlja globalizacije danas, deceniju nakon svetske finansijske krize i odgovara na ključna pitanja modernih međunarodnih političkih i ekonomskih odnosa.

O novoj knjizi dr Orhana Dragaša, jedan od najuticajnijih svetskih ekonomskih autora i glavni ekonomski komentator The Fajnenšel tajmsa Martin Vulf rekao je da je "dobro istražena i razborita knjiga“, a ser Ajvor Roberts, dugogodišnji britanski diplomata i nekadašnji dekan Triniti koledža na Univerzitetu Oksford kaže da je njen "vredan zaključak da će globalizacija preživeti kao nezaustavljiva sila".

Pored Martina Volfa i Ajvora Robertsa, među recenzentima su neka od najvećih svetskih imena iz teorije i prakse ekonomije i međunarodnih odnosa – prof. Stiv Hanke, Daniel Laćale, Emre Alkin, Džonatan Grant, Nil Duli...

Albion Books zabeležio je na 64. Sajmu knjiga u Beogradu ubedljivo najveću posetu još od svog osnivanja zbog čega se zahvaljuje svojim čitaocima na vernosti, a novopridošlim poštovaocima naših izdanja obećavamo još uzbudljivih i vrednih knjiga do narednog, 65. Međunarodnog sajma knjiga.

#knjiga

#sajam

'