AKTUELNO

Milena Ivanović, udovica Olivera Ivanovića, suočava se sa brojnim uvredama na društvenim mrežama zbog objavljivanja fotografije sa premijerkom Anom Brnabić.

Uvrede se danima nižu, a među onima koji su bez trunke pristojnosti napali Oliverovu udovicu prednjačila je šminkerka Jelena Maćić.

- Bio jednom jedan Oliver i imao je ženu Milenu – napisala je najpre Maćićeva na svom Fejsbuk profilu uz Milenin selfi.

Nedugo potom je nastavila sa najbestidnijim objavama na račun Milene Ivanović.

- Ti nisi udovica. Ti si ološ koji je rasturio brak i uvalio se u Beograd na jasle. Umukni! Jer sinovi Oliverovi žale – pisalo je na fotografiji koju je Maćićeva objavila sa opisom „Kad ološ pomisli da mu se može... ne mere“.

Nije samo jasno šta je želela da postigne ovakvim besmislenim izjavama kad joj je dobro poznato da Oliver i Milena imaju sedmogodišnjeg sina Bogdana.

Ni tu nije bio kraj! Kontroverzna šminkerka uputila je potom preko svog Fejsbuk profila i otvoreno pismo za udovicu Ivanović u kojem joj se obraća kao nemoralnoj ženi i profiteru smrti.

- Znam da ste iz nekog kosovskog sela i da ste sve uradili da razvedete oca sinova i muža. Za to vreme ja sam privođena više puta zbog slobode govora. Vidite, činjenica da se vaš nemoral, a moj patriotizam dovodi u istu ravan je nemoguće. Vi ste samo jedna usko profilisana i ambiciozna... nazovimo to ženom, koja se usudila da meni nešto zameri. Vi ste profiter smrti. Ja slavim život bez profita. I to je ta razlika. Umuknite. Zauvek – navodi se u pismu Maćićeve.

Nakon ovih objava oglasila se i Milena Ivanović na svom Instagram profilu.

- Reče Maćićka čije poruke mi je Oliver pokazivao! Ma, umukni ti!!! - napisala je Oliverova udovica.

#Jelena Maćić

#Vuk Jeremić

'