AKTUELNO

Bolesne izjave predstavnika opozicije pojavile su se na društvenim mrežama, gde i dalje ne miriju i pokušavaju današnje monstruozno ubistvo Olivera Ivanovića da pripišu vlasti u Srbiji.

Iako je, gotovo jasno, ko je u severnoj Kosovskoj Mitrovici ubio Ivanovića, a što će istraga i dokazati, deo žute opozicije pokušava da to pripiše vlasti u Srbiji.

Najbolesnije izjave objavili su na svojim profilima i sada isti taj “bajni” glumac Sergej Trifunović, koji je govorio da će se “Pišati po vašim grobovima”, sada je otišao korak dalje i reko da će se “Srati u vaše grobove”.

Očigledno je da bolest kod nekih predstavnika opozicije ne jenjava, i da svaku priliku koriste kako bi se domogli glasova, ma koliko to bolesno bilo. Ali, vreme je da i opozicija odgovora za ovakve bolesne izjave.

Sergej Trifunović, perjanica zgrčenog Saše Jankovića, predsednik NUNS Slaviša Lekić, urednik Bete Dragan Janjić, ali i mnogi drugi na Tviteru bez ikakvih dokaza za smrt Ivanovića optužuju Aleksandra Vučića i SNS.

- Počele, dakle, likvidacije političkih protivnika. Dobro došli u svetu proslost:(((( - napisao je Dragan Janjić na Tviteru.

- Je li Nebojša Stefanoviću, Marko Đuriću ,Dalibore Jevtiću i ostala skotarijo , kako to da Olivera Ivanovića ne ubiše u Pristini, Đakovici ili Peći, nego baš Severnoj Mitrovici?! - napisao je Slaviša Lekić i dodao:

- Naravno, Aleksandar Vučić je zakazao hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost. Sad će da optuži Albance koji su više poštovali Olivera nego srpsko zlo oličeno u SNS! - napisao je Lekić.

Još odvratniji bio je Sergej Trifunović koji je otišao korak napred:

- Jasno je da je ubistvo Olivera Ivanovića političko ubistvo. Ova govna ne prezaju ni od čega. Sraćemo se u vaše grobove!

#Oliver Ivanović

#Opozicija

#Ubistvo

'