AKTUELNO

Pored nabildovanog člana GO Dveri Srboljub Mickić, našao se Elvin Stanković zvani Duca kako bi zajedno sprečavali opozicione odbornike i građane da prisustvuju Sednici Opštine.

Elvin Stanković je po informacijama poznat u Paraćinu kao lokalni vođa navijača koji je osuđivan i jedno vreme proveo u zatvoru. On je takođe, poznat po tome što je više puta pretilo aktivistima SNS i vređalo ih dok na društvenim mrežama otvoreno podržava demokratsku stranku Saše Paunovića.

Portal SrbijaDanas.com kontaktirao je Stankovića koji je bio zbunjen kada smo ga pozvali, te nam je dva puta tražio da mu se predstavljamo. Kada je shvatio da smo novinari Stanković nam je kako bi izbegao komentar rekao da smo dobili pogrešnu osobu. Tako je javnost ostala uskraćena za odgovore da li su sledeće slike uslikane u zatvoru, za koje krivično delo je tačno Stanković osuđen i na koliko godina, kao i to zbog čega je sprečavao građane da uđu u salu gde se održavala Skupština Opštine Praćanin.

Kako je Stanković obračunavao sa nejakim građanima i građankama koji ne misle isto što i on pogledajte na priloženom video-snimku:

Podsetimo, u Paraćinu, juče, ne samo da je održana Sednica Opštine bez obaveznog obaveštenja svih odbornika čime je prekršen sopstveni Statut te opštine, već je grupa nasilnika gurala opozicione odbornike i građane koji su želeli da prisustvuju Sednici. Zainteresovanim građanima nije omogućen ulaz u skupštinsku salu, jer su ih na vratima sačekali nasilnici. Oni nisu dozvoljavali građanima da uđu, a došlo je i do guranja građana. Ovim je prekršen Statut po drugoj tački, nepuštanje zainteresovanih građana da prisustvuju sednici Skupštine Opštine Paraćin. Međutim, nasilje koje se tom prilikom ispoljilo prema građanima Paraćina, je stvar za nadležne organe policije, tužilaštva i sudstva.

Pročitajte još: SKUPŠTINA ODRŽANA UZ GRUBO KRŠENJE ZAKONA I NASILJE: Vlast u Paraćinu branila građanima da prisustvuju sednici, nepoznati nasilnici ih gurali napolje! (VIDEO)

#Paraćin

#Skupština

'